2024 Mark van de Mortel directeur Grescollege

Category:
Description:


Mark van de Mortel nieuwe directeur Grescollege

Mark van de Mortel wordt de nieuwe directeur van het Grescollege in Reuver. Momenteel is Van de Mortel directeur van het ROER College Schöndeln.

Per 1 augustus zal Van de Mortel de nieuwe directeur zijn in Reuver. Hij zal Lucien Kester opvolgen. 

Onderwijscarrière 
Van de Mortel begon zijn onderwijscarrière als docent economie op verschillende scholen in Limburg. In 2020 werd hij algemeen bestuurslid van het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs voor het voortgezet onderwijs in Midden-Limburg. In 2020 werd Van de Mortel ook directeur van het ROER College Schöndeln in Roermond. Deze functie heeft hij tot op heden bekleed. 

Verandering
Na 4,5 jaar vol energie leiding te hebben gegeven aan het ROER College Schöndeln is het voor mij tijd voor verandering”, laat Van de Mortel via Facebook weten. “Ik kijk er naar uit om na de zomervakantie samen met de collega’s van het Grescollege te bouwen aan een mooie toekomst. Met veel trots kijk ik terug op wat wij als ROER College Schöndeln samen heb bereikt. Het is onvoorstelbaar wat een goed ingespeeld team voor een arbeidsvreugde oplevert”, sluit de directeur af.

Derde directeur
Mark van de Mortel wordt de derde directeur van het Grescollege in drie jaar tijd. In december 2021 werd Paul Cornelissen benoemd als directeur van de middelbare school in Reuver. In oktober 2022 nam Lucien Kester het stokje over als directeur. Per augustus zal Van de Mortel aan het roer staan van het Grescollege.

21 Mei 2024 (Bron: Peel & Maas)


Na 4,5 jaar vol energie leiding te hebben gegeven aan ROER College Schöndeln is het voor mij tijd voor verandering.

Per 1 augustus 2024 start ik als directeur van het Grescollege in Reuver. Ik kijk er naar uit om na de zomervakantie samen met de collega’s van het Grescollege te bouwen aan een mooie toekomst.

Met veel trots kijk ik terug op wat wij als ROER College Schöndeln samen hebben bereikt. Het is onvoorstelbaar wat een goed ingespeeld team voor een arbeidsvreugde oplevert!

16 Mei 2024 (Bron: Mark van de Mortel)


Tags: Grescollege, #Reuver,