2024 Uitslagen 2e Kamer verkiezingen 1946-2023 Beesel

Category:
Description:


Verkiezingen voor de Tweede Kamer, uitslagen 1946-2023 voor de gemeente Beesel.

Welke politieke partijen zijn in de gemeente Beesel het populairst? Bekijk hier de verkiezingsuitslagen voor de gemeente Beesel van de Tweede Kamer verkiezingen in de periode van 1946 tot en met 2023. Met cijfers en grafieken over 24 verkiezingen samengevoegd tot 1 video-animatie!

Hoeveel stemmen kregen politieke partijen als de PVV, Partij van de Arbeid / GroenLinks, de VVD, NSC, de BBB, D66, het CDA, de SP, de Christen Unie, JA21, Forum voor Democratie, Volt, DENK en de Partij voor de Dieren in de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer van de stemmers in de gemeente Beesel? Bekijk deze video-animatie waarin de grootste partijen voor de opeenvolgende landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer in duidelijke grafieken getoond worden! Met de verkiezingsuitslagen voor de gemeente Beesel voor de periode van 1946 tot en met 2023.

Kijk op https://allecijfers.nl/verkiezingsuitslagen/gemeente-beesel/ voor nog veel meer cijfers en grafieken over de verkiezingen in de gemeente Beesel. Deze pagina toont alle uitslagen van de verkiezingen voor de Tweede Kamer, de Provinciale Staten, het Europees parlement, het Waterschap en de gemeenteraad!

Download alle data over de verkiezingen in de gemeente Beesel samen met heel veel andere statistieken in diverse Excel documenten via de website van OpenInfo, zie: https://openinfo.nl/downloads/informatie-gemeente-beesel/ 

Met dank aan de KiesRaad voor de brondata, zie https://allecijfers.nl/definities/bronnen-alle-cijfers/ voor een beschrijving van de gebruikte brondata.

5 Juni 2024 (Bron: AlleCijfers)


Tags: #Gemeente, #Verkiezingen, #Uitslag, #Beesel, #Reuver,