2019 Marina Claessen - Vastelaovend bedank (LVK 2019)

Category:
Description:

Marina Claessen maakt kans op LVK finale!

Marina stond met haar ballad “Vastelaovend Bedank” in de 3e halve finale van het LVK.De sjaals, bordjes, flyers maar óók héél veel “fans” stonden klaar om heel Limburg te laten zien en horen dat Reuver hartstikke trots op haar jonge deelneemster is. 21 jaar én dan al halve finalist van het LVK, een droom die uitkomt ! In een bomvolle muziekgieterij met een 750 koppig publiek steeg niet alleen de temperatuur maar ook de spanning ! Marina was als éérste aan de beurt en vanaf de 1e noot was het duidelijk: “Det klink good”,,,,, het publiek genoot van haar prachtige liedje.

“Vastelaovend is ein geveul en dao huuërt aaf en toe ouch ein moment van bezinning bie wao veur truuk dinke aan de daag die veur gehad hóbbe. ‘T geveul waert perfek euvergegaeve aan ’t loesterend oër. Meziek is belangriek, neet allein veur de sfeer maar ouch om te beseffe wie sjoeën vastelaovend is.” (Sjoerd van Leipsig)

Leuke spontane reacties, complimenten en foto’s, het was een prachtige avond in Maastricht en voldaan reden we na afloop huiswaarts.

Om Marina naar de finale te stemmen kon men op vrijdag 25 januari tussen 20:00 en 20:30 een SMS sturen.

12 Januari 2018 (Uitzending L1/LVK2019)


Tags: #Carnaval, #Reuver, #LVK, #Muziek,