2013 Veel bloemen en kaarsen op plek Familiedrama (Deel 2)

Category:
Description:

Veel bloemen en kaarsen op plek Familiedrama (Deel 2)

Bij de woning in Reuver waar donderdagmiddag het gezinsdrama plaatsvond zijn veel bloemen en kaarsjes neergezet.

Volgens de gemeente worden er door de Reuverse gemeenschap diverse intitiatieven ondernomen voor een herdenking of condoleanceregister.

De lichamen van de 44-jarige vader en zijn 3-jarige dochter Shaniqua zijn in de nacht weggehaald en overgebracht naar het mortuarium. Eerder vrijdagochtend werden bij basisschool De Triolier in Reuver ouders en kinderen opgevangen.

De man hield donderdag urenlang zijn dochter gegijzeld. Toen een arrestatieteam binnenviel, werden de twee lichamen gevonden. De woning aan de Zonnedauw in Reuver is nog met schermen afgezet, maar de straat is wel bereikbaar.

Moeder nog in ziekenhuis
De moeder van het meisje ligt nog gewond in het ziekenhuis. Het is nog onbekend of zij op de hoogte is van het slechte nieuws. De vrouw woonde sinds het verbreken van de relatie met de schutter bij haar ouders in Reuver. Volgens omwonenden zijn die gevlucht naar de overburen toen de man uit Roermond zijn ex verwondde.

Aftrap carnaval
Carnavalsvereniging CV De Drake vindt het niet gepast om komende maandag op de elfde van de elfde de vastelaovend te openen door het Beesels Noeëdklok Loeje. Uit respect voor de nabestaanden is daarom besloten deze activiteit te schrappen.

8 November 2013 (Uitzending L1)


Tags: #112, #Reuver, #Gijzeldrama, #Basisschool, #Triolier, #Audio,