2018 Bewoner gewond bij woningoverval, verdachten opgepakt

Category:
Description:

Een bewoner van een huis in Reuver is vrijdagavond gewond geraakt bij een woningoverval. Twee verdachten van 34 jaar zijn opgepakt. De politie kreeg tegen 23:00 uur een melding van een woninginbraak aan de Eikenlaan in Reuver, waarbij twee mannen zouden zijn betrapt.

Gevecht
Ter plekke bleek het niet te gaan om inbrekers, maar om overvallers. In de woning ontstond een gevecht tussen het duo en de bewoner, waarbij ook slagwapens gebruikt zijn. De politie gaat ervan uit dat de verdachten deze bij zich hadden. Tijdens de worsteling is de bewoner gewond geraakt.

Tegenhouden
Na de overval wilden de overvallers zich uit de voeten maken, maar één van de twee werd door omstanders tegengehouden. De politie kon de man vervolgens in de kraag vatten. Later konden agenten ook de andere overvaller aanhouden.

Ziekenhuis
Het tweetal zit vast. Wat de woonplaats van de mannen is, is niet bekend. Evenmin is duidelijk of er iets is buitgemaakt. De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken, omdat die nog in het ziekenhuis ligt. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

7 September 2018 (Bron: 1Limburg)


Tags: #112, #Reuver, #Inbraak, #Woning, #Opgepakt,