2018 Buurtbewoners grijpen verdachte woningoverval in Reuver

Category:
Description:

Vrijdag 7 September gebeurde er een opvallende incident in Reuver. Het is al laat op de avond in Reuver/Offenbeek als er plotseling vijf politieauto's de Eikenlaan inrijden. De agenten zijn afgekomen op een melding van een woninginval. Een bewoner van de Eikenlaan zou in zijn huis zijn aangevallen door twee verdachten en daarbij flink zijn gewond.

Voordat de verdachten wilden vluchten gebeurde echter iets opmerkelijks. Een aantal buurtbewoners had gehoord dat er iets aan de hand was en zij wisten een van de verdachten bij het verlaten van de woning te pakken te krijgen. Meerdere buurtbewoners hielpen om de man in bedwang te houden totdat de politie arriveerde. NIet veel later kon de verdachte worden afgevoerd naar het politiebureau. Een tweede verdachte is op de vlucht geslagen maar de politie meld dat hij later op de avond is opgepakt.

In de woning trof de politie een aantal slagwapens aan en het was niet bekend wie de eigenaar hiervan is. De twee verdachten die zijn opgepakt zijn allebei 34 jaar. De bewoner werd eerst gecontroleerd door ambulance personeel en is later ook meegenomen naar het ziekenhuis waar hij uit voorzorg is opgenomen. Over zijn exacte letsel is niets bekend. De twee verdachten van de overval zitten voorlopig vast.

7 September 2018 (Uitzending TV-Ellef)


Tags: #112, #Reuver, #Inbraak, #Woning, #Opgepakt,