2019 Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Beesel

Categorie:
Omschrijving:

De politie is een onderzoek begonnen in Beesel na het aantreffen van een stoffelijk overschot. De vondst werd zaterdagavond rond 20:30 uur gemeld bij de politie. Het lichaam lag in het natuurgebied de Rijkelse Bemden, nabij de Drakenweg en de Kerkweg. Volgens een woordvoerder van de politie ligt het lijk er al langere tijd. Of het om een man of vrouw gaat, was zaterdagavond nog niet bekend. Over de omstandigheden waaronder de dode is aangetroffen, is nog niets bekend. De politie onderzoekt nog hoe de persoon om het leven is gekomen.

UPDATE-1
Het stoffelijk overschot dat zaterdag werd gevonden in natuurgebied de Rijkelse Bemden blijkt van een man te zijn. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. Omdat het lichaam er al enige tijd lag, was het niet duidelijk of het om een man of vrouw ging. Nu bekend is geworden dat het om een man gaat, zoekt de politie verder naar de identiteit van de dode. Over de omstandigheden waaronder de dode is aangetroffen en hoe de man om het leven is gekomen, wordt ook nog onderzocht.

UPDATE-2
De dode man die zaterdagavond in een natuurgebied in Beesel is gevonden, is een 47-jarige vermiste man uit Köln (D). Hij is niet door een misdrijf om het leven gekomen, zegt de politie. De man stond in ons land sinds 22 juni als vermist geregistreerd. Na die tijd heeft niemand meer iets van hem vernomen. Zaterdagavond vond een voorbijganger het stoffelijk overschot van de Duitser in het natuurgebied de Rijkelse Bemden in Beesel, vlakbij de Drakenweg. Het lichaam lag er al een tijdje, waardoor in eerste instantie zelfs niet duidelijk was of het om een man of een vrouw ging. Het onderzoek naar zijn overlijden wordt afgesloten. In verband met de privacy van de man en zijn familie geeft de politie verder geen informatie.

20 Juli 2019 (Bron: 1Limburg)


Tags: #112, #Beesel, #Lichaam, #Vermist,