2018 Petra Dassen beste Lokale bestuurder van het Jaar

Kategori:
Açıklama:

Burgemeester Petra Dassen van Beesel is vanmiddag in Den Bosch gekozen tot Lokale Bestuurder van het Jaar. Zij kreeg van haar collega's de meeste stemmen.

Burgemeester Petra Dassen-Housen van Beesel mag zich opnieuw met trots Beste Bestuurder van een kleine gemeente noemen. Drie jaar geleden werd ze voor het eerst benoemd tot beste bestuurder van een kleine gemeente.

Al bijna zeven jaar is burgemeester Dassen-Housen voor het gemeentebestuur van Beesel een belangrijke, stabiele factor. Typerend voor haar aanpak is haar open houding en de wijze waarop ze de raad aanmoedigt naar buiten te treden. Ze is benaderbaar, open, transparant en eerlijk. En, niet onbelangrijk in deze tijd, ‘een bestuurder die de burger vertrouwen geeft’, aldus één van de stemmers.

De burgemeester van Beesel versloeg wethouders Odile Rasch uit de Noord-Hollandse gemeente Bergen en Floris Schoonderwoerd uit Kaag en Braassem. Dassen wordt onder meer geroemd vanwege haar open houding. Bovendien is ze ‘een bestuurder die de burger vertrouwen geeft’, aldus één van de stemmers.

18 Januari 2018 (Uitzending L1)


Tags: #Gemeente, #Burgemeester, #Petra Dassen, #Beste Bestuurder, #Beesel, #Reuver,