2023 Draaksteken decor voor 'Wat 'n Plaetje'

Categorie:
Omschrijving:


Draaksteken decor voor 'Wat 'n Plaetje'

๐—ช๐—ฎ๐˜ โ€™๐—ป ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐Ÿ“ธ๐Ÿ“บ

Zes fotografen uit Peel en Maas gaan de strijd met elkaar aan in een nieuw tv-programma. In juli, toen de repetities van het Draaksteken in volle gang waren, hebben maar liefst zes fotografen het speelveld en de spelers op de foto gezet. Dit alles voor het tv programma โ€˜Wat โ€™n Plaetjeโ€™ dat te zien is op Omroep P&M.

Nieuwsgierig naar het resultaat? ๐Ÿคฉ De uitzending van โ€˜Wat โ€™n Plaetjeโ€™ is elke woensdag te zien vanaf 18.00 uur op Omroep P&M en wordt doorlopend herhaald


Nieuw programma: 'Wat 'n Plaetje'

Zes amateurfotografen gaan vanaf woensdag de strijd met elkaar aan in een nieuw tv-programma op P&M.

In 'Wat un plaetje' krijgen de deelnemers elke week een opdracht. Een jury onder leiding van fotograaf Dick Holthuis uit Kessel beoordeelt de foto's. Wie mag zich de beste amateurfotograaf van de regio noemen? De winnaar krijgt een rol bij de fotoshoot van Fijn Magazine.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering stellen de kandidaten zich voor. Ook maken ze een foto uit hun eigen dorp. Hun opdracht is om een prent te maken waaraan je het dorp kunt herkennen. Raj Scheijen is beeldredacteur bij Dagblad De Limburger en ook vast jurylid. De eerste aflevering zijn Karin Jacobs en Joyce Kranen van Fijn Magazine gastjuryleden.

Elke woensdag
Wat 'n Plaetje is elke woensdag te zien vanaf 18.00 uur op Omroep P&M en wordt doorlopend herhaald.

7 September 2023 (Uitzending Peel & Maas/Dwars Door Limburg)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Studio, #Praatprogramma,, #Fotografie,