2023 Impressie 'Candlelight Concert' bij de Greswaren

Categorie:
Omschrijving:


Impressie 'Candlelight Concert' bij de Greswaren

Zonjigmiddig 12 november 2023 waas d'r bie de Gresbuus unne gezellige Candlelightmiddig dae drök bezoch waerde. Diverse ensembles brachte oeteinlaupende muzieksjtukke ten gehure...

Veur de res van de foto's en bewaegende beelde mit geluid ff oppe foto hie ônger klicke.

https://www.flickr.com/photos/151857062@N07/albums/72177720312806484



CANDLE LIGHT MIDDAG - PHILHARMONISCH GEZELSCHAP REUVER

Op zondag 12 november organiseerde het Philharmonisch Gezelschap Reuver een muzikale middag in de Greswaren. Een volle zaal publiek genoot van een verschillend aanbod aan ensembles. De middag begon met een muziek van Forza! o.l.v. Lieke Krantzen. Vervolgens waren er verschillende optredens: een hobotrio, een klarinetensemble o.l.v. Geert Schrijvers, een klarinettrio en niet te vergeten de Sexy Saxy Sectie. Ook Deborah Berg was uitgenodigd om te komen spelen op deze middag. Deborah verzorgde al een prachtig optreden op gitaar tijdens de nieuwjaarsconcerten begin dit jaar. Ook nu weer wist zij de juiste snaar te raken een een mooie sfeer te creëren met haar gitaarmuziek.

Bijzonder was de samenwerking tussen het slagwerk van de Reuverse harmonie en het Trommel en Fluiterkorps Sint Barbara. Zij lieten filmmuziek horen van John Williams en een medley van Phil Collins. De middag werd afgesloten door het Dvořák-ensemble onder leiding van Lode de Wilde. Dit ensemble doet al mee aan de Candle Light sinds 2005. Helaas heeft dirigent Lode aangegeven dat dit toch echt de laatste keer was. 


12 November 2023 (Bron: Frank Stevens/ PuikLokaal)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Harmonie, #Schutterij, #Greswaren, #Events,