2019 Int. Classic USA Car Treffen te Reuver

Categorie:
Omschrijving:

Onder de noemer ‘American Chrome’ kwamen liefhebbers van klassieke Amerikaanse auto’s op zondag 1 september aan hun trekken. Originele Amerikaanse auto’s uit de 40’s, 50’s, 60’s en 70’s maakten toen voor de veertiende keer hun opwachting op het evenemententerrein bij manege De Paardenvriend, aan de Bergerhofweg 1 in Reuver.

Organisator Gerrit Hillen: „Wat ooit begon als onderonsje van een paar liefhebbers op een grasveldje, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal treffen van allure. Alleen automobielen in originele staat tot en met bouwjaar 1978 waren welkom; vans, customs, hotrods en militairy cars waren van deelname uitgesloten. Inmiddels is deze meeting uitgegroeid tot de grootste in zijn soort in Nederland, met de laatste jaren zo’n 600 deelnemende voertuigen.”

Bezoekers konden van 10.00 tot 17.00 uur voor een entree van drie euro (vanaf 14 jaar) genieten van Classic USA Cars, hapjes, drankjes, marktkraampjes, dans en livemuziek van diverse Rock&Roll-acts uit binnen- en buitenland. Ook werd er een tombola gehouden met retro prijzen. Bestuurders en bijrijders van classic USA cars hadden gratis toegang.

1 September 2019 (Bron: Conny Hoeffken)


Tags: #USA Cars treffen, #Reuver, #Auto, #Paardenvriend, #Events,