2020 Politie hervat zoektocht drenkeling in de Maas

Category:
Description:


BRANDWEER ZOEKT NAAR JONGEN IN MAAS

De politie en brandweer zijn in de Maas bij Kessel en Reuver zaterdagavond op zoek naar een vermiste jongen die rond 18.55 uur bij de Maas is gezien.
Het gaat om een jongen van 12 tot 14 jaar. Hij draagt een rood shirt en en een pet. Getuigen zagen hem in de buurt van de oever in Reuver kopje onder gaan.
Voor de zoektocht werd een politiehelikopter ingezet. Er wordt met twee boten gezocht. De zoektocht vindt plaats aan de kant van Reuver, nabij de camping.

15 Augustus 2020


DRENKELING: HULPDIENSTEN NAAR KESSELSE ZIJDE

De hulpdiensten die sinds zaterdagavond zoeken naar een jongen in de Maas tussen Kessel en Beesel, hebben hun materieel verplaatst naar de Kesselse zijde. De sonarboot heeft een signaal onderwater opgepikt. Hierop zijn de brandweerduikers te water gegaan. Dat laat de brandweer weten.

Rond 19.00 uur zagen omstanders iemand kopje onder gaan in het water bij de Maas. De politie heeft een Burgernet bericht verspreid. Er wordt gezocht naar een man met een rood shirt en pet, die omstreeks 18.55 bij de Maas is gezien.

15 augustus 2020


BRANDWEER VINDT DRENKELING KESSEL NIET

De drenkeling die zaterdagavond in de Maas bij Kessel kopje onder ging, is niet door de de brandweerduikers gevonden. De duikers hebben diverse plekken in de Maas gecontroleerd. De duikinzet werd rond 22.45 beëindigd en het incident werd overgedragen aan de politie. De man of jongen is niet aangetroffen.

Nadat er een poosje werd gezocht aan de zijde bij Beesel, zochten duikers later op de avond aan de zijde in Kessel. Hier zou een sonarboot een signaal hebben opgepikt. De drenkeling werd niet gevonden. Er werd gezocht ter hoogte van de Kesselseweg en Oppe Loswal in Kessel.

De politie gaat zondag zelf met duikers op zoek naar de drenkeling.

15 augustus 2020


POLITIE HERVAT ZOEKTOCHT DRENKELING

De politie is zondagmiddag gestart met de zoektocht naar de drenkeling in de Maas tussen Kessel en Beesel. Zaterdagavond ging een man kopje onder.

Getuigen zagen hoe hij verdronk. Sindsdien is de politie gestart met een zoektocht. Rond 13.00 uur werd er door de politie met verschillende boten op de Maas gezocht naar de man, die van Poolse afkomst zou zijn.

Zaterdagavond werd de actie rond 22.45 uur door de brandweer gestaakt. De politie heeft de zaak overgenomen.

16 augustus 2020


LICHAAM GEVONDEN IN DE MAAS

De politie heeft op zondag 16 augustus een lichaam gevonden in de Maas in de buurt van Kessel. Het is niet bekend of het de man of jongen betreft, die gisteren ter hoogte van Kessel de Maas in liep en kopje onder ging.

Ooggetuigen hadden zaterdag rond 19:00 uur de Maas in zien gaan vanuit Kessel. Hij zwom richting Reuver, maar verdween snel uit het zicht. De uitgerukte hulpdiensten zochten met boten van de brandweer en Rijkswaterstaat, duikers en een politiehelikopter vanuit de lucht werd naar de man. Ook waterrecreanten op jetski's zochten mee.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de man.

16 augustus 2020 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #112, #Reuver, #Ongeval, #Vermist, #Verdronken, #Dodelijk, #Veer, #Maas, #Kessel,