2022 Politie doet sporenonderzoek in huis Reuver na vermissing

Category:
Description:


UPDATE 20 Oktober 2022

Lichaam vermiste Sawsan Mhamdi aangetroffen in Duitsland

De politie in de regio Mainz-Bingen, op zo’n 250 kilometer van Reuver heeft onlangs de identiteit kunnen vast stellen nadat zij op 15 juni het lichaam van een vrouw hebben aangetroffen bij een viaduct. Lange tijd was bij de Duitse autoriteiten niet bekend wie de aangetroffen vrouw was. In Duitsland werd een uitgebreid onderzoek opgestart om enerzijds de identiteit vast te stellen en anderzijds te achterhalen wat er met haar gebeurd was. Verschillende oproepen in de Duitse media en het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeiten XY ungelöst, leverden echter geen resultaat op.

Uiteindelijk kon op basis van forensisch technisch onderzoek de identiteit van de uit Reuver vermiste vrouw vastgesteld worden. Vanaf het moment dat bekend is dat het om de vermiste vrouw uit Reuver gaat, werken de Duitse en Nederlandse autoriteiten nauw met elkaar samen.

Aanhouding
In het onderzoek naar de vermiste Sawsan Mhamdi heeft de politie woensdagochtend een man aangehouden. Het betreft de partner van de vermiste 35-jarige vrouw. Hij wordt ervan verdacht mogelijk betrokken te zijn bij de vermissing. Of en op welke manier hij mogelijk een rol bij de vermissing heeft gespeeld, is nog niet duidelijk. Op dit moment zijn er diverse scenario’s en richtingen die verder onderzocht en bekeken (moeten) worden. De politie deed woensdag de hele dag onderzoek in en rondom haar woning aan de Frans Halsstraat.

20 Oktober 2022 (Bron: Ruiver.nl)


Politie doet sporenonderzoek in huis Reuver na vermissing 

De politie is sinds woensdagochtend bezig met een sporenonderzoek in een huis aan de Frans Halsstraat in Reuver in verband met een vermissingszaak.
Het onderzoek heeft te maken met de vermissing van de 35-jarige Sawsan Mhamdi uit Reuver, die sinds half juni is verdwenen. De vrouw is te voet vertrokken en sindsdien is er niks meer van haar vernomen.

Sawsan Mhamdi wordt al sinds juni vermist.

Technische recherche
Bij het sporenonderzoek in het huis aan de Frans Halsstraat in Reuver worden onder meer honden ingezet en zijn medewerkers van de technische recherche betrokken. De politie laat weten donderdag mogelijk met meer informatie te kunnen komen. 

19 Oktober 2022 (Uitzending TV-Ellef/1Limburg)


Tags: #112, #Reuver, #Inval, #Woning, #Onderzoek, #Vermist,