2016 Classic USA cars treffen Reuver 2016

Category:
Description:

In een wervelde show met klassieke, luxe, maar vooral originele Amerikaanse auto’s uit de 50’s, 60’s en 70’s onthaalt organisator Gerrit Hillen alle boeren, burgers en buitenlui, in tijden van bezuinigingen, op de pracht en praal uit de glorietijd van ‘The Good Old USA’.

Voor de 11e keer in successie gingen één voor één honderden Amerikaanse beauty’s het evenemententerrein bij manege De Paardenvriend te Reuver opdraaien, nadat ‘car & driver’ op uiterst persoonlijke wijze door Cadillac-man Gerrit Hillen zijn begroet.

Gerrit: “Wat ooit begon als onderonsje van een paar soortgelijke liefhebbers op een grasveldje, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal treffen van prachtige automobielen in hun originele staat. Vans, customs, hotrods en militairy cars zijn dus van deelname uitgesloten. Inmiddels is deze meeting uitgegroeid tot de grootste in zijn soort in Nederland, met vorig jaar meer dan 400 deelnemende Classic USA Cars!

Bloed, zweet en tranen voor lief nemende, om de organisatie elk jaar weer op tijd klaar te hebben, is de beloning voor de meer dan 50 belangeloos meewerkende vrijwilligers vooral te vinden in de alsmaar terugkerende deelnemers, de perfecte staat van hun auto’s en de steeds toenemende groei van bezoekers. Daarbij komt de uitstekende medewerking van de gemeente Beesel en het mogen gebruiken van de schitterende locatie van de ‘Paardenvriend’ aan de Bergerhofweg te Reuver,“ aldus een trotse Hillen.

Ook dit jaar kunnen bezoekers voor een luttele entreebedrag naast de Classic USA Cars, genieten van hapjes, drankjes, marktkraampjes, dans en livemuziek van Rock&Roll orkest uit Engeland,The Class of 58 Country Zanger Peter White, DJ Antonio. Al met al een perfecte formule om mensen met dezelfde passie voor auto’s, leefstijl en muziek bij elkaar te brengen!

4 September 2016 (Bron: Ricardo Olds64)


Tags: #USA Cars treffen, #Reuver, #Auto, #Paardenvriend, #Events,